Το 2015 ήταν η χρονιά που ανοίξαμε στο Πόρτο Χέλι σε ένα μερος που κυριαρχούν στον χώρο της εστίασης καφετέριες , Ιταλικά και all day cafe restaurant.

Το εγχείρημα δύσκολο , αλλά μας άρεσαν (και μας αρέσουν) οι προκλήσεις , ξεκινήσαμε δειλά δειλά με 35 ετικέτες κρασιών την πρώτη χρονιά και με Σεφ τον Αθηναγόρα Κωστάκο φτιάξαμε ένα μενού με μεζεδάκια (tapas) το οποίο είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Το 2016 και 2017 την κουζίνα ανέλαβε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και οι ετικέτες των κρασιών έφτασαν τις 90 , Το μενού συνέχισε στα πλαίσια του 2015 αλλά προσθέσαμε και κάποια κυρίως πιάτα λαμβάνοντας υπόψη και και τις επιθυμίες – προτάσεις των πελατών μας.

Φτάνοντας στο 2019 πιο ώριμοι πλέον αποφασίσαμε να διαμορφώσουμε τον εσωτερικό μας χώρο , έτσι δημιουργήσαμε ένα χώρο για περίπου 20 άτομα, το μενού ανέλαβε ένα δικό μας παιδί ο Γιώργος Φασιλής.

Ο Γιώργος με καταγωγή από το Κρανίδι και έχοντας μια πορεία
σε διάσημα ξενοδοχεία και εστιατόρια όπως: το θέρετρο Σανί, το εστιατόριο ” Σπονδή ” (2 αστέρια Michelin), το ξενοδοχείο Πεντελικόν – εστιατόριο Βαρδής (1 αστέρι Michelin) Pentelikon catering, Dionisos restaurant κ.α στην Ελλάδα, το 2010 αποφάσισε να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και έφυγε για Γαλλία , εκεί εργάστηκε στο ξενοδοχείο «Sofitel portes de sevres» για σχεδόν 5 χρόνια.

Όσον αφορά τις λίστες των κρασιών μας κατά καιρούς τις έχουν αναλάβει καταξιωμένοι άνθρωποι του χώρου όπως Χρήστος Ψωμάς , Κλέαρχος Κανελλάκης Ελένη Μπλούχου κ.α.

Ο καθένας τους έβαλε την δική του ”πινελιά” και γνώση κι έτσι με τον καιρό διαμορφώσαμε μια λίστα προσαρμοσμένη στις επιθυμίες των πελατών μας , βέβαια ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο αλλά και κυρίως στην Ελλαδα όταν ανακαλύπτουμε ένα κρασί το οποίο μας εκπλήσσει – ενθουσιάζει το εντάσσουμε στην λίστα μας γιατί όπως λέμε…
”είναι πάντα ευχάριστο να ανακαλύπτουμε κάτι καινούριο και διαφορετικό”.