ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Το veranda del vino μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά

Είμαστε αφοσιωμένοι στην προμήθεια των πιο ενδιαφερόντων και περιζήτητων οίνων,με παράδοση απευθείας στο Yacht, Villa, ή Event . Είτε πρόκειται για μια ειδική περίσταση είτε για να δημιουργήσετε το κελάρι σας, η ομάδα μας ανταποκρίνεται πάντα με επαγγελματικό τρόπο. Στο πλαίσιο των συμβουλευτικών υπηρεσιών μας προσφέρουμε προσαρμοσμένη εκπαίδευση κρασιού, και συμβουλές για κρασιά και επενδύσεις σε κρασιά . Επίσης προμηθεύουμε εκλεκτά κρασιά απευθείας από τον παραγωγό και επαγγελματικό εξοπλισμό και εξειδικευμένα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων και ποτηριών.

Εν πλω
Η υπηρεσία  Yachting σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ή να διατηρήσετε στο σκάφος σας την προσωπική σας κάβα με τις πιο εκλεκτές οινικές επιλογές, με τη βοήθεια και την έμπειρη γνώμη των ανθρώπων μας.
 
Παραγγελίες
Μπορείτε να παραγγείλετε τα κρασιά και τα ποτά σας, είτε με e-mail  είτε με ένα απλό τηλεφώνημα και αυτά θα σας παραδοθούν στο σκάφος ή το σπίτι σας τη στιγμή που επιθυμείτε!

Ποσότητες
Δεν υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα. Μπορείτε να παραγγείλετε ακόμα και μια μόνο φιάλη.

Wine List και Food & Wine Matching
Οι οινικοί σύμβουλοι μας μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τη δική σας κάβα ή να σας δώσουν συμβουλές για το σωστό συνδυασμό των κρασιών με τα menu σας. Με ένα απλό τηλεφώνημα ή ένα e-mail, κάντε κάθε γεύμα σας ξεχωριστό!